Фирма „Етика“ е основана през 2001 година.

С изграждането на модерен автоцентър в началото на 2007 г. ние целим бързо и качествено обслужване на клиенти на едро и дребно. На 1100 кв.м са разположени шоурум, склад на два етажа с хотел за гуми и монтажно хале с възможност за едновременно обслужване на 4 леки или два тежки автомобила.

Разполагаме с машини за монтаж, демонтаж, баланс и вулканизация на гуми до 56 цола, както и машина за изправяне на джанти. Ако все пак се нуждаете от нови джанти – ние сме представител на фирма Маргел ООД - лидер в търговията на алуминиеви джанти в България.


Защо трябва да губите време.
В НАШИЯ КАТАЛОГ ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ВАШИЯ ПРАВИЛЕН ИЗБОР!
Вие обичате автомобила си – ние също !

Ние сме официални вносители на GOODYEAR, DUNLOP, SAVA, FULDA,DEBICA и от 2011г. станахме част от голямото семейство на Premio–атосервизен ритейл, собственост на GoodyearDunlopHandelSystem, който концентрира качествени продукти и услуги на едно място.Към момента веригата е представена от 505 обекта в Европа.

Мисията, която следваме през годините, е да осигурим Вашата сигурност на пътя като предлагаме пълна гама размери на водещите производители на гуми - Goodyear Group,Michelin Group, Continental Group, Bridgestone Group, Pirelliкакто и техните дъщерни маркиDunlop, Fulda, Sava, Debica, Firestone, Dayton, Kleber, BFGoodrich, Kormoran, Uniroyal, Semperit, BarumGislaved, Sportiva, General, Тигър, гуми Митас, руски гуми и регенерат.


Гуми Гуми Гуми Гуми Гуми